Teollisuusuutisia

TPU-kalvon kovuus

2022-03-23

TPU-muovikalvon kovuus mitataan yleensä Shore A- ja Shore D -durometreillä. Shore A:ta käytetään pehmeämmälle TPU-kalvomateriaalille ja Shore D:tä kovemmalle TPU-kalvomateriaalille. Mitä korkeampi kovuusarvo, sitä suurempi on TPU-kalvon puhkaisu- ja kulutuskestävyys. Alempi kovuusarvo, tasainen kerros ja erittäin pehmeä kosketus TPU-kalvolle.


Kovuus määräytyy pääasiassa kovan segmentin sisällöstä TPU Thermoplastic polyuretaanihartsirakenteessa. Kun kovuus nousee, TPU-kalvon vetomoduuli ja repäisylujuus kasvavat, jäykkyys ja puristusjännitys (kuormituskapasiteetti) kasvavat, venymä pienenee, tiheys ja dynaaminen lämmöntuotto lisääntyvät ja ympäristönkestävyys paranee.

POLYSAN on ammattimainen TPU-muovikalvon toimittaja eri kovuusluokille 75A, 80A, 85A, 90A, 95A, erittäin läpinäkyvä, sumuinen ja värikäs TPU-kalvo lisävarusteena.


0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept